Retourneren

Wij willen jullie erop wijzen dat praktisch alle ringen voor jullie op bestelling worden gemaakt en om deze redenen niet geruild kunnen worden Dit is een standaard regel, die bij wet is vastgelegd.* 

Net als bij bijvoorbeeld custom-made sneakers worden deze ringen ook speciaal voor jullie gemaakt, wat ze uitsluit voor retourneren. Ons uitgangspunt is dat iedereen een eigen ontwerp kan laten maken. Dit houdt de trouwringen uniek, het concept waar bij ons alles om draait! 

Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact met ons op vóór je een bestelling plaatst. Wij denken graag met je mee!

De wettelijke regels:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact opnemen met info@onlinetrouwringenontwerpen.nl. Vervolgens wordt het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour teruggestort, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

*Uitsluiting van het herroepingsrecht zijn producten: 

 1. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
 2. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
 3. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
 4. die snel kunnen bederven of verouderen;
 5. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
 6. voor losse kranten en tijdschriften;
 7. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken;
 8. voor hygiënische producten waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Hoe nu verder?

Kun je jouw bestelling wel retourneren? Neem dan binnen 14 dagen contact met ons op via het contactformulier, en geef de volgende punten aan:

 • welk artikel je wilt retourneren (hierna heb je nogmaals 14 dagen om het artikel terug te sturen**)
 • het ordernummer, dit staat in je aankoopbon en begint met een # gevolgd door 4 of 5 cijfers
 • je naam
 • je adres
 • de aankoopdatum

**Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Nadat je het contactformulier hebt ingevuld, ontvang je van ons een mail terug met tips en instructies om je aankoop terug te sturen. Stuur dus niet zomaar je bestelling retour maar volg de instructies in de mail!

Wanneer de bestelling bij ons terug bezorgd is, controleert onze expert of het nog in de originele staat is, en worden je aankoopbon en eventuele certificaten ook gecontroleerd. Mocht dat niet het geval zijn, dan nemen wij via de mail contact met je op. Het artikel blijft dan jouw eigendom, en wij sturen het je terug. Is alles in orde? Dan storten wij je aankoopbedrag meteen terug.

 

Onlinetrouwringenontwerpen.nl is een onderdeel van Fine Trade Europe, groothandel in juwelen.

Online Trouwringen Ontwerpen
Papaverweg 34
1032 KJ   Amsterdam
info@onlinetrouwringenontwerpen.nl
+31(0)204824260

KVK: 9108 5330
BTW: NL004 864 817 B95